Monday 14 April 2014

Minty girl

Hello, everybody!

Long time no see :)
Well, there was a reason - unfortunately it has been raining a lot lately and it was quite chilly :(
Anyway, I have a new obsession - it's called mint :)
Not only did I find the best minty shoes, but I also found this pretty skirt to go with.
And some other cute items I'll show you in other posts.
Mint is perfect for spring and not only - it's a very refreshing colour.
Not to mention all the colours you can combine it with.

Enjoy!











Skirt: thrifted / Sweater: Zara / Shirt: Koton / Bag: romanian producer / Shoes: random

Long live the green!
Ionela

6 comments:

  1. The shoes are not mint... they are HEEEAVEN!!! LOVE THEM

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) hihi - yeah they are kinda the cutest :P

      Delete
  2. Buna Miss Green,
    Imi place foarte mult stilul tau si te urmaresc cu interes si placere.
    Dar nu imi plac brosele si fundele pe care le prinzi la guler - la inceput a fost interesant, dar acum se regasesc in absolut fiecare tinuta, cumva anuleaza tot restul tinutei din pacate - si de o postare la alta nu par sa se schimbe decat culorile, pare ca te sugruma la gat si ca iti sugruma in acelasi timp si imaginatia si curajul de a incerca ceva iesit din acest tipar - fusta/rochie clos, blazer si brosa de la guler.
    Sper ca nu te-am suparat - stiu ca toata lumea da feedback pozitiv contra feedback pozitiv si followers.. E prima oara cand comentez pe unul din blogurile de moda pe care le urmaresc. Nici nu e nevoie sa aprobi comentariul, sper doar sa il consideri un feedback constructiv si dezinteresat.
    Mult succes pe mai departe, te voi urmari cu drag in continuare. Andreea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salut! Nicio suparare :) doar ca intre stilul “sugrumat ” cum zici tu si stilul despuiat de pe toate site-urile il prefer pe primul, chiar daca pare exagerat pt unii. Fustele midi si rochiile sunt preferatele mele si nu voi renunta la ele in niciun caz. Brosele vintage sunt accesorii care imi plac de asemenea foarte mult si tind ce-I drept sa le port des. Si daca ma urmaresti iti garantez ca am foarte mult postari care nu se incadreaza in pattern-ul fusta midi / rochie si cardigan (http://vintagesphere.blogspot.ro/2014/02/just-chic.html, http://vintagesphere.blogspot.ro/2014/02/hipstering-again.html, http://vintagesphere.blogspot.ro/2014/01/summer-in-winter.html, http://vintagesphere.blogspot.ro/2014/01/weekend-hipster.html, http://vintagesphere.blogspot.ro/2013/12/2013-stylish-retrospective.html, etc). In ceea ce priveste imaginatia imi place sa cred ca reusesc niste combinatii de culori si de patterns foarte faine si neasteptate si ies din stilul uniforma care poate fi observat peste tot…

      Delete
  3. mie imi place foarte mult brosa, este atat de finuta

    ReplyDelete